Formular garanție și service

Ne bucurăm că ai ales să ne acorzi încrederea ta și vrem să ne asigurăm că experiența ta cu produsul nostru este una cât mai plăcută. Pentru a putea beneficia de suportul nostru complet și a accelera eventualul proces de garanție, te rugăm să completezi formularul de garanție de mai jos.

Completarea acestui formular este rapid și simplu, iar prin acesta ne vei oferi informațiile necesare pentru a te ajuta cât mai eficient posibil. Fie că este vorba de o întrebare, o nelămurire sau ai nevoie de asistență, completarea formularului este primul pas pentru a ne asigura că putem aborda și soluționa prompt orice situație.

Ne angajăm să tratăm fiecare solicitare cu atenția și seriozitatea cuvenită, iar pentru acest lucru completarea formularului este esențială.

Echipa noastră este aici pentru tine, pregătită să îți asigure o experiență cât mai plăcută și fără griji. Îți mulțumim că ești alături de noi și te asigurăm de tot suportul nostru.

Formular garanție și service

Date personale:

Adresa*

Date comandă

Acest câmp este obligatoriu numai dacă ai plasat comanda online.
DD slash MM slash YYYY
DD slash MM slash YYYY
Acest câmp este obligatoriu numai dacă ai plasat comanda online.

Denumirea produsului care face obiectul garanției

Produs (se pot adăuga mai multe câmpuri)*
Cod produs (de pe factură)
Denumire produs (de pe factură)
 
Te rugăm să ne oferi detalii cât mai clare și concise despre situația întâmpinată cu produsul tău. O descriere detaliată ne va ajuta să înțelegem mai bine contextul și să identificăm soluția optimă pentru tine. Fie că este vorba de o defecțiune tehnică, o nelămurire legată de utilizarea produsului sau orice alt tip de problemă, detaliile pe care ni le oferi sunt esențiale pentru a te putea asista în cel mai eficient mod.
Poze sau video despre defect
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
Însoțește descrierea cu materiale vizuale relevante, cum ar fi fotografii și/sau înregistrări video care evidențiază clar problema.

Documente însoțitoare
Documentația semnalată cu * este necesară exclusiv pentru anvelope sau piese auto, incluzând sistemul de suspensie, sistemul de direcție, sistemul de frânare, trolii, sistemul electric, și alte componente esențiale ale vehiculului.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pentru orice informații suplimentare ne poți contacta prin e-mail la adresa: contact@emudding.ro.