Program de fidelitate

Regulament pentru Programul de Fidelitate eMudding

Programul de Fidelitate este oferit de către Webshop-ul nostru, și este disponibil doar pentru clienții înregistrați pe site-ul nostru. Acest program de fidelitate este valabil începând de 01/mai/2023.

 1. Prin participarea în program, clienții vor primi puncte de fidelitate pentru fiecare 100 lei cheltuiți pe site-ul nostru (1 punct/100lei).
 2. Fiecare punct de fidelitate este echivalent cu 1 leu și poate fi folosit pentru reducerea prețului la următoarea comandă a clientului. Punctele de fidelitate pot fi aplicate pentru produsele din coș la finalizarea comenzii sau pot fi urmărite în secțiunea „Puncte de fidelitate” din contul clientului. 
 3. Punctele de fidelitate sunt nerambursabile și nu pot fi transferate sau utilizate de alte persoane decât de către clientul care le-a adunat.
 4. Discountul maxim acordat pentru punctele de fidelitate este de 10% din valoarea totală a comenzii.
 5. Punctele de fidelitate nu au o limită de valabilitate, însă acestea pot fi anulate în cazul în care contul clientului este închis sau suspendat din orice motiv.
 6. Pentru a obține puncte de fidelitate, clienții trebuie să fie logați în contul lor și să finalizeze cu succes comanda pe site-ul nostru, iar punctele vor fi validate numai după ce comanda a fost achitată de client prin metodele disponibile pe site-ul nostru, precum ramburs sau card online.
 7. Clienții vor primi, de asemenea, puncte de fidelitate suplimentare pentru anumite acțiuni precum postarea unei recenzii sau a unei recomandări pe site-ul nostru.
 8. Pentru fiecare recenzie lăsată produselor noastre, clienții vor primi 3 puncte de fidelitate.
 9. Pentru fiecare recomandare trimisă altor utilizatori, clienții vor primi 5 puncte de fidelitate, valabile doar dacă utilizatorul recomandat a plasat o comandă pe site-ul nostru și a achitat contravaloarea comenzii.
 10. Pentru a fi eligibili pentru puncte de fidelitate, recenziile și recomandările trebuie să fie conforme cu termenii și condițiile noastre.
 11. Webshop-ul nostru își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul de fidelitate în orice moment, fără notificarea prealabilă a clienților.
 12. În cazul oricăror neclarități sau întrebări legate de programul de fidelitate, clienții sunt încurajați să ia legătura cu echipa noastră de suport pentru clienți.