Regulament Campanie Câștigă un Cort Nomadland

Campania cort auto email header 2024 2 regulament campanie câștigă un cort nomadland

Perioada Campaniei: 10 iunie – 15 septembrie

Despre Campanie

Toți clienții care plasează o comandă pe site-ul nostru în valoare de minim 200 de lei în perioada 10 iunie – 15 septembrie au șansa de a câștiga un cort auto în valoare de 7999 lei (cu TVA inclus). 

Premiul nu este transferabil și nu se poate înlocui cu alte produse.

Pentru a participa la tragerea la sorți, clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: 

  1. Valoarea Minimă a Comenzii: Comanda plasată trebuie să fie în valoare de minim 200 de lei cu TVA inclus.
  2. Plasarea Comenzii: Comanda trebuie plasată pe site-ul nostru (https://emudding.ro) în perioada menționată (nu luăm în considerare comenzile plasate telefonic sau prin e-mail).
  3. Eligibilitate: Participanții trebuie să aibă minim 18 ani. Angajații și persoanele asociate cu firma noastră nu sunt eligibile să participe la campanie.

Tragerea la Sorți: 

La finalul perioadei campaniei, pe data de 20 septembrie, vom efectua o tragere la sorți din rândul tuturor celor care au îndeplinit condițiile. Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina noastră oficială de Facebook.

Facebook Official eMudding: https://www.facebook.com/eMudding

Pentru a asigura transparența și corectitudinea tragerii, vom folosi platforma random.org pentru a selecta un câștigător aleatoriu din baza de date a participanților eligibili.

Anunțarea Câștigătorului: 

Câștigătorul va fi anunțat în timpul transmisiei live pe Facebook, imediat după ce numele său este extras în mod aleatoriu prin intermediul random.org. 

De asemenea, vom încerca să-l contactăm imediat după tragere folosind informațiile de contact furnizate în momentul plasării comenzii. Vom publica, de asemenea, numele câștigătorului pe paginile noastre de social media și pe site-ul web în cel mult 24 de ore de la finalizarea tragerii la sorți. 

Cortul Nomadland poate fi ridicat exclusiv personal de la adresa firmei, în Târgu Secuiesc. Nu oferim livrare prin firme de curierat.

Confidențialitate: 

Informațiile personale ale participanților vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. 

Termeni și Condiții Suplimentare

  • Responsabilitatea Participanților: Participanții sunt responsabili pentru asigurarea corectitudinii și completitudinii datelor furnizate. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru erori în datele de contact furnizate de participanți.
  • Revocarea Participării: Organizatorul își rezervă dreptul de a revoca participarea oricărui participant care încearcă să manipuleze sau să influențeze în mod fraudulos rezultatul campaniei.
  • Dispute și Reclamații: Orice dispute sau reclamații legate de campanie vor fi soluționate pe cale amiabilă. În caz contrar, acestea vor fi soluționate de instanțele competente din România.
  • Modificarea Regulamentului: Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament pentru a asigura buna desfășurare a campaniei, cu condiția ca modificările să fie publicate pe site-ul oficial.
  • Acceptarea Regulamentului: Prin participarea la campanie, participanții acceptă integral prevederile prezentului regulament.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la contact@emudding.ro