Regulament Campanie Câștigă un Cort Auto

Regulament Campanie – Câștigă un Cort Auto în Valoare de 4999 Lei

Perioada Campaniei: 1 septembrie – 20 decembrie 

Despre Campanie: Toți clienții care plasează o comandă pe site-ul nostru în valoare de minim 299 de lei în perioada 1 septembrie – 20 decembrie au șansa de a câștiga un cort auto în valoare de 4999 lei. 

Cort: https://emudding.ro/cort-auto-2-3-persoane-310x143cm-ore4x4

Pentru a participa la tragerea la sorți, clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: 

  1. Valoarea Minimă a Comenzii: Comanda plasată trebuie să fie în valoare de minim 299 de lei cu TVA inclus. 
  2. Plasarea Comenzii: Comanda trebuie plasată pe site-ul nostru webshop în perioada menționată (nu luăm în considerare comenzile plasate telefonic sau prin e-mail).
  3. Review-ul Produsului: După ce clienții primesc produsul comandat, vor primi un email cu o solicitare de review pentru produsul achiziționat. Review-ul trebuie să fie complet și să respecte normele de bună conduită. 
  4. Eligibilitate: Angajații și persoanele asociate cu firma noastră nu sunt eligibile să participe la campanie. 

Tragerea la Sorți: 

La finalul perioadei campaniei, pe data de 21 decembrie la ora 15:00, vom efectua o tragere la sorți din rândul tuturor celor care au îndeplinit condițiile. Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina noastră oficială de Facebook.

Facebook Official eMudding: https://www.facebook.com/eMudding

Pentru a asigura transparența și corectitudinea tragerii, vom folosi platforma random.org pentru a selecta un câștigător aleatoriu din baza de date a participanților eligibili.

Anunțarea Câștigătorului: 

Câștigătorul va fi anunțat în timpul transmisiei live pe Facebook, imediat după ce numele său este extras în mod aleatoriu prin intermediul random.org. 

De asemenea, vom încerca să-l contactăm imediat după tragere folosind informațiile de contact furnizate în momentul plasării comenzii. Vom publica, de asemenea, numele câștigătorului pe paginile noastre de social media și pe site-ul web în cel mult 24 de ore de la finalizarea tragerii la sorți. 

Valoarea Câștigului: 

Cortul auto în valoare de 4999 lei (cu TVA inclus) nu poate fi preschimbat în bani sau cu alte produse. Acesta va fi livrat câștigătorului în termenii și condițiile noastre standard de livrare. 

Confidențialitate: 

Informațiile personale ale participanților vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. 

Rezervări de Drepturi: 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau anula campania în orice moment, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Prin participarea la această campanie, clienții confirmă că au citit și au acceptat regulamentul.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la contact@emudding.ro

Mai departe la magazin