Metode de plată

Site-ul eMudding îți pune la dispoziție diverse metode de plată cunoscute și sigure. Poți opta pentru oricare dintre următoarele:

Numerar la livrare (Ramburs)

Această modalitate de plată poți opta atunci când vrei să achiți produsele la livrare cu numerar (max. 5000 lei maxim pentru persoane fizice și max. 1000 lei pentru persoane juridice). În acest caz, curierul eliberează o dovadă a încasării rambursului, act care ține loc de chitanță fiscală. Plata se face în lei, integral.

Plată online cu card bancar

eMudding.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Netopia-payments.com. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Prin Netopia Payments ai posibilitatea de a achita în rate, fără dobânda, cu cardul de credit sau cardul de cumpărături. Plată cu cardul in rate egale fără dobândă oferită de băncile noastre partenere: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD Finance.

Plată prin Ordin de plată (transfer bancar)

Ordinul de plată (sau, OP-ul) este documentul pe care trebuie sa îl completezi atunci când vrei să faci un transfer din contul tău către o altă persoană (poate fi vorba despre o persoană fizică sau persoana juridică, denumită beneficiar). Plata se face în baza unei facturi proforme, în urma confirmării telefonice de către un agent de vânzări. Livrarea produselor se face după confirmarea plății.

Plata în rate prin TBI Pay

Creditul de nevoi personale este solutia ta daca esti in criza de timp, dar ai nevoie de ajutor, daca cineva depinde de tine si nu vrei sa il dezamagesti, sau daca apare o urgenta si ai nevoie de bani. Banii ajung la tine repede, fara prea mult efort. Ai posibilitatea de a achita în rate accesând un credit instant, fără card, 100% online, prin TBI Pay.

Pentru sume între 100 și 2.000 lei – poți plăti în 4 rate fără dobândă. Prima rată se plătește imediat după aprobarea cererii de finanțare. Pentru aceste comenzi, comisionul lunar este 10 lei pentru sume între 100 și 1.000 lei, respectiv 20 lei pentru sume între 1.000,01 și 2.000 lei.

Pentru sume între 1.000,01 lei si 60.000 lei – poți plăti în 6 până la 60 de rate. Prima rată se achită în lună următoare achiziționării produselor. E nevoie doar să ai la îndemână cartea de identitate și să deții o sursă de venit înregistrată la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 800 lei, salariu mai mare de 1100 lei, venituri din activități liberale etc).

Plată cu numerar sau cu card bancar la sediul nostru

Produsele se poate achita cu numerar (max. 5000 lei maxim pentru persoane fizice și max. 1000 lei pentru persoane juridice) sau cu cardul bancar, la sediul eMudding.ro din Bem Jozsef FN, Târgu Secuiesc.